Fyto Centrum producten

Onze kruidencomplexen zijn:

  •  krachtig
  •  BIO
  •  bij 3 complexen of meer geen verzendkostenReinigings Complex

Reinigings Complex lees meer informatie ...

Onze huidige voedingsmiddelen en gewoonten, het medicijngebruik en de milieuvervuiling dragen niet bij tot onze gezondheid. De reinigende organen, zoals de lever, nieren darmen en huid, hebben vaak moeite ons lichaam te ontdoen van alle ongewenste stoffen. Als de reinigende organen in staat zijn ons..

€ 17,95 Excl. BTW: € 16,47

Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver lees meer informatie ...

COLLOÏDAAL ZILVERWATER 20 PPMNatuurlijke virus- en bacteriedoder.Het colloïdaal zilver werd begin 1800 ontdekt, puur zilver werd honderden malen gemalen in enorme molens tot het zo fijn was, dat het als ionen in water opgelost kon worden. Door deze omslachtige productiemethode was colloïdaal zi..

€ 15,85 Excl. BTW: € 14,54

Gingko Biloba

Gingko Biloba lees meer informatie ...

Ginkgo Biloba: Het extract van de gedroogde bladeren is populair als voedingssupplement voor de toepassing bij kwalen betreffende de hersens, benen, ogen, het hart en de oren en wordt in Europa ook wel op recept voor-geschreven. Bloedklontenring en schade door vrije radicalen kan worden voorkomen.&n..

€ 16,95 Excl. BTW: € 15,55

Kurkuma Complex

Kurkuma Complex lees meer informatie ...

De werkzame stof in Kurkuma is Curcumine, Het helpt bij reinigen, spijsverteringsproblemen, koorts, infecties, artritis en leverkwalen.Bij Alzheimer en dementie is Curcumine eigenlijk één van de weinige alternatieven die kunnen helpen bij het remmen van het proces. Curcumine kan ook helpen het geheu..

€ 16,95 Excl. BTW: € 15,55

Angelica Complex

Angelica Complex lees meer informatie ...

Angelica: Jicht, vasthouden van vocht, bronchitis, hoesten, verkoudheid, bloedarmoede, anorexia, indigestie, winderigheid, vermoeidheid, Bevordert de bloedsomloop, krampwerend, tegen winderigheid, antiseptisch, slijmoplossend, zweetdrijvend, diuretisch, menstruatie opwekkend. In het algemeen verwarm..

€ 16,95 Excl. BTW: € 15,55

Ginseng Panax

Ginseng Panax lees meer informatie ...

Ginseng Panax: is van de zeven soorten ginseng het meest bruikbaar bij het behandelen van diabetes, bloedarmoede, depressie, slapeloosheid, shock, vermoeidheid, hoge bloeddruk, effecten van bestraling, omgevings-, fysieke en mentale stress en chronische ziekte. Er wordt gezegd dat het opwekkend werk..

€ 17,95 Excl. BTW: € 16,47

Sabal Complex

Sabal Complex lees meer informatie ...

Sabal serrulata: Prostaat en plasproblemen bv. goedaardige prostaat vergroting, veelvuldig nachtelijk plassen, vaak kleine beetjes plassen, gevoel resterende urine, zwakke urinestraal, langdurig nadruppelen.Cucurbita Pepo L.: Positieve invloed op urineweg aandoeningen, nier infecties, prostaathyperp..

€ 16,95 Excl. BTW: € 15,55

Colloïdaal zilverwater generator

Colloïdaal zilverwater generator lees meer informatie ...

Door unieke digitale processturing een krachtig natuurlijk antibioticum (zonder bijwerkingen) van de hoogste kwaliteit.Al jaren zijn wij, en vele met ons, overtuigd van de werking van Colloïdaal zilverwater voor mens en dier. Het was altijd moeilijk zonder investering in dure apparatuur een constant..

€ 127,00 Excl. BTW: € 104,96

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8