Over ons

Ruud van Loij

Fyto Centrum is een initiatief van Ruud van Loij, die zich al enkele jaren orienteert op het gebied van nationale en internationale kruidenleveranties. Ruud selecteert en controleert zijn leveranciers op hun productiemethoden. Hij gebruikt daarbij uitsluitend biologisch geteelde kruiden, maar let ook op of er op de juiste tijdstippen wordt geoogst en verwerkt. Daarnaast is zijn leverancierskeuze gericht op plattelandsgebieden waar luchtvervuiling geen invloed heeft op de productie.

Ruud stelt zijn kruidencomplexen en tincturen zelf handmatig samen, controleert ze en slaat ze op onder de best denkbare omstandigheden.


Ruud van Loij

info@fyto-centrum.nl


Wat is fytotherapie?


Riet Bomhof

Na lang in de reguliere gezondheidszorg te hebben gewerkt, is zij is al sinds 1995 gespecialiseerd in de iriscopie en heeft een uitgebreide klantenschare.

Riet Bomhof is in staat om aan de hand van de kleur, structuur en tekens in het oog een heldere diagnose te stellen van alles wat zich in het lichaam afspeelt en ook verandert. Het oog is -zoals zij zegt-   spiegel van de ziel.  Zij krijgt daarmee een beeld van het functioneren van lichaam en is in staat de oorzaak van uw klachten aan te geven.

Afhankelijk van de diagnose schrijft zij vaak fytotherapie voor, een andere voeding- of leefwijze of verwijst zij u door naar uw huisarts. 

Behalve met iriscopie werkt Riet verder ook met voetreflexmassage, Reiki behandelingen en Bach remedies.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak.


Riet Bomhof afspraak:

Telefoon  035 693 7146 

Mobiel  06 248 665 46

r.bomhof@kpnmail.nlWat is iriscopie?